172
Lisävarusteet trampoliineihin   Turvaverkko North

Turvaverkko North

Erityisen vakaa verkko on varustettu markkinoiden kestävimmillä runkoputkilla, laadukkailla kiinnikkeillä sekä paksulla ja tiiviillä verkkomateriaalilla. Turvaverkko suojaa hyppijöitä hyvin, koska se on reunasuojuksen sisäpuolella. Oviaukko on kietaisumallinen ja pysyy siksi aina kiinni, mikä tekee verkosta äärimmäisen turvallisen.


Turvaverkko North

Turvallinen, vakaa ja tyylikäs - ainutlaatuisilla toiminnoilla!

NORTH Turvaverkko on varustettu markkinoiden kestävimmillä runkoputkilla, laadukkailla kiinnikkeillä sekä paksulla ja tiiviillä verkkomateriaalilla. Turvaverkko on 1,9 m korkea, ja siinä on itsestään sulkeutuva sisäänmenoaukko ja HPS-turvajärjestelmä, joka estää käden tai jalan luiskahtamisen ulos trampoliinilta. 

Turvaverkko on helppo asentaa, koska tolpat työnnetään pyöreisiin kuppeihin trampoliinin jaloissa. Et tarvitse ruuveja laisinkaan asennukseen. Kiinnitysrakenne on erityisen laadukas ja kehitetty kestämään kovaa rasitusta. Pehmustetuissa tolpissa on musta päällinen, joka suojaa vaahtomuovia auringolta ja tekee ilmeestä yhtenäisen. Turvaverkko on UV-suojattu.

Kaarevat tolpat jännittävät verkon hyvin paikoilleen ja tekevät ilmeestä tyylikkään.


 
 


 

HPS

North Trampoliinien patentointu turvajärjestelmä  –HPS – asettuu reunasuojan päälle ja vähentää riskiä että jalka tai käsi joutuu verkon ja reunasuojan väliin. Tärkeä ja käytännöllinen lisä turvallisuuteen!
 
Turvallinen sisäänmenoaukko

NORTH Turvaverkossa oviaukko on kietaisumallinen tunneli, joka sulkeutuu itsestään. Turvallinen oviaukko on tärkeä yksityiskohta trampoliinissa, sillä se on helppo unohtaa sulkea, mikä taas lisää tapaturmien todennäköisyyttä.

 

Tuplatilavuus

Yksi parhaista yksityikohdista turvaverkossa on kehän ulkopuolinen kiinnitysmekanismi. Se lisää tilavuutta trampoliinilla 50% verrattuna sisäpuoliseen kiinnitykseen. 

Vaikka reunasuojuksen päällä ei hypitäkään, tuntuu trampoliini paljon tilavammalta verrattuna kehän sisäpuoliseen kiinnitykseen. Trampoliinilla hyppimisen ihanuuksiin kuuluu vapauden tunne, joten älä anna turvaverkon rajoittaa sitä!


North Turvaverkko sopii seuraaviin malleihin:
Pieni: North Challenger 3,0m / North Explorer 3,5m
Keskikokoinen: North Challenger 3,6m / North Explorer 4,2m
Suuri: North Challenger 4,3m / North Explorer 5,0m

 

 

Asennus- ja käyttöohje:X

Evästeasetukset