Huippulaadukkaat sekä erittäin turvalliset trampoliinit!

 
Kaikki trampoliinimallimme on suunniteltu laatu, turvallisuus ja hyppyominaisuudet edellä. Meiltä löydät sekä pyöreät että ovaalit trampoliinit. Valikoiassamme on myös maahan upotettavia malleja. Trampoliinimme ovat kestäviä, vakaita sekä niissä on paksu ja peittävä reunasuojus, joka suojaa myös UV-säteilyltä.
 
North Trampolinen malleissa on uniikki HPS-turvajärjestelmä (Horizon Protection System), joka tuo uudenlaista ulottuvuutta turvallisuuteen. Hyppykankaassa on ainutlaatuinen jousisuoja, joka estää jalan tai käden luiskahtamisen jousien väliin. Turvaverkko 190 cm korkea, ja siinä on itsestään sulkeutuva sisäänmenoaukko, eli se pysyy aina turvallisesti kiinni.

Iso vai pieni trampoliini? Pyöreä vai soikea?

Mikä trampoliini olisi hyvä valinta? Mitä tulee ottaa huomioon?
 
Joka trampoliinissa on erilaiset hyppyominaisuudet. Pikkulapsiperheissä pehmeä trampoliini on parempi valinta, sillä pieni lapsi tarvitsee trampoliinilta enemmän joustoa hyppimiseen. Suosittelemme Challenger tai Explorer -malleja, joiden ponnahdus sopii sekä pienille ja isommille lapsille sekä myös aikuisille.
 
Jos pihasi on pitkänmallinen, voi soikea trampoliini olla nappivalinta. Soikeassa mallissa on myös reilusti hyppypinta-alaa verrattuna pyöreään malliin.  Se onkin oiva valinta, jos tahdot nauttia pitkistä hypyistä, tehdä voltteja ja temppuja, taikka pelata jalkapalloa trampoliinillasi.

Trampoliinin koon valintaan vaikuttaa sille pihalta löytyvä tila. Pomppuihin koolla on hyvin marginaalinen merkitys. Jos tahdot enemmän hyppyalaa, silloin isompi malli on parempi vaihtoehto.

Jos tahdot trampoliinin sulautuvan tyylikkäästi pihaasi, kannattaa tutustua maahan upotettaviin malleihin. Niissä on samanlaiset hyppyominaisuudet, mitä vastaavissa korkeissa malleissa. Yksinkertaisen tyylikästä!
 
Ole hyvä ja tutustu osto-oppaaseemme. Sieltä löydät vinkkejä oikean mallin valintaan. Useimmin kysytyt kysymykset -osiosta löydät vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin koskien trampoliinin hankintaa.

X

Evästeasetukset