Stories   Trampoliinin ostaminen

Trampoliinin ostaminen

Vinkkejä trampoliinin ostoon

Trampoliinin ostaminen voi olla hankalaa. Valinnanvaraa on runsaasti, mutta laadussa, ominaisuuksissa ja kestävyydessä on suuria eroja.

Trampoliinien laadussa on suuria eroja, ja tehdessäsi vertailua voi olla vaikea huomata niitä silmämääräisesti. Useimmat mallit näyttävät lähes samanlaisilta. Ja tavaratalosta on mahdollista löytää trampoliini todella edulliseen hintaan. Mutta kuinka hyviä trampoliineja tavarataloista loppujen lopuksi voi hankkia?
 
Jos sinulle tulee kysyttävää, olemme vain puhelinsoiton päässä. Soita numeroon 0942 705 090!

Tehdäksemme valinnastasi hieman helpompaa, olemme koonneet alle muutamia tärkeitä näkökohtia trampoliinin ostoa ajatellen.
 

Tärkeää ottaa huomioon ostaessasi trampoliinin

 
1. 
Ensimmäinen ja paras neuvomme trampoliinin ostoasi ajatellen:
Panosta laatuun! Laita hieman extraa trampoliiniisi ja kierrä kaukaa halpistrampoliineja myyvät liikkeet. Takaamme, että se kannattaa.
 
Halpa trampoliini on kauttaaltaan huonompi vaihtoehto. Se on kevyempi (ei vakaa), hitsaussaumat ruostuvat helpommin ja jouset ovat heikkolaatuiset. Myös reunasuojus on usein kehnolaatuinen. Suojus ei peitä jousia ja kehää kunnolla, mikä voi aiheuttaa ikäviä onnettomuuksia ja suojus saattaa kulua puhki jo parin kuukauden käytön jälkeen. Lue lisää täältä!

 
2. 
Ajattele turvallisuutta
Kuten kaikenlaisessa urheilussa, myös trampoliinilla hyppimisessä on onnettomuusriski. Mutta on olemassa keinoja riskien minimoimiseen.

  • Kerta kiellon päälle. Panosta laatuun, kun ostat trampoliinin! Halvat mallit eivät ole turvallisia!
  • Osta turvaverkko, etenkin jos pienet lapset hyppivät trampoliinilla. Se tekee hyppimisestä turvallisempaa myös aikuisille ja isommille lapsille. Useimmat mallimme voidaan myös upottaa maahan, tällöin putoamiskorkeus on myös onnettomuuden sattuessa matalampi.
  • Hyppijöitä saa olla samanaikaisesti korkeintaan yksi! Törmäykset aiheuttavat yli puolet trampoliinilla sattuneista onnettomuuksista. Ota myös huomioon, että alle 6-vuotiaiden lasten tasapaino ei ole vielä täysin kehittynyt, joten myös tämän takia ei ole turvallista hyppiä yhdessä kaverin kanssa.
     

3. Minkä kokoinen trampoliini tulisi hankkia?
Trampoliinin kokoon vaikuttaa pihalta löytyvä tila. Trampoliini tulee sijoittaa tasaiselle nurmelle ja varmistaa, että sen ympärillä on vapaata tilaa 1,5 m suuntaansa joka puolella (etenkin jos sinulla ei ole turvaverkkoa).
 
Mitä suurempi hyppyala on, sitä hauskempaa hyppiminen on (meidän mielestä) ja sitä turvallisemmaksi tunnet olosi hyppiessäsi. Törmäysriski pienenee, jos matossa on suurempi hyppyala.

 

4. Osta tikkaat
Jos trampoliinia ei ole tarkoitus upottaa maahan, suosittelemme tikkaiden ostoa. Se helpottaa käyttöä huomattavasti, etenkin jos sinulla pikkulapsia, ja trampoliiniin on asennettu turvaverkko.
 

5. Suoja säätä ja tuulta vastaan
Suojapeite pidentää trampoliinisi elinikää. Se suojaa trampoliinia säältä ja tuulelta, kun se ei ole käytössä. Jos trampoliini on puiden läheisyydessä, suojapeite pitää sen puhtaana linnun jätöksistä ja pihkasta. Sijoittaessasi rahaa trampoliiniin, haluat sen pysyvän puhtaana ja raikkaana. Eikö niin?

 

Trampoliinin ostaminen Pomppumestarilta

Jos päädyt ostamaan trampoliinin Pomppumestarilta, takaamme sinulle huippulaadun, kestävyyden ja turvallisen tuotteen useiksi vuosiksi eteenpäin. Hyppimisen iloa pitkäksi aikaa!
 
Kaikki trampoliinimme ovat huippulaadukkaita. Jos mieleesi tulee kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä!


X

Evästeasetukset