296
Trampoliinit   North Pioneer

Trampoliini North Pioneer

Urheilullinen ja superturvallinen! Lue lisää

★★★★★ ★★★★★ 14 arvostelut

Alkaen

499 €

OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

659 €
OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

569 €
OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

499 €
OSTA NYT!

Trampoliini North Pioneer

Urheilullinen ja superturvallinen!

North Pioneerissa on urheilullisen raikas ulkonäkö.
Mallissa on Spring Guard -turvajajärjestelmä (SG), sekä taatut pehmeät ja dynaamiset hypyt koko kesäksi.

Lisäksi turvaverkon muotoilua on päivitetty  ja tolpissa on tyylikkäät hihat.

North Pioneer kutsuu sinut nauttimaan hypyistä! 


  Laatu ja turvallisuus

Musta runko on lakattu ja galvanoitu eli sillä on kaksinkertainen suoja ruostetta vastaan. Lisäksi trampoliinissa on vahva reunasuojus sekä jämäkkä ja kulutusta kestävä turvaverkko. Saat siis rahoillesi kunnon vastineen!

Verkossa on hyödynnetty Northin ainutlaatuista Spring Guard-järjestelmää (SG), joka estää varpaita ja sormia joutumasta verkon ja maton väliin.


Turvaverkko

Pioneerin turvaverkko suojaa hyppijöitä hyvin, koska se on reunasuojuksen sisäpuolella. Oviaukko on kietaisumallinen tunneli, josta on helppo kulkea sisään ja ulos – turvallisuudesta tinkimättä.

Runkoputket on suojattu mustalla vaahtomuovilla ja verkko on niin tiheä, etteivät sormet ja varpaat pääse sen läpi.

★★★★★★★★★★

Tuote on erittäin hyvä. Helppo koota. Kokoaminen kävi sujuvasti. Toimitus tuli mielestäni nopeasti ja helposti. Suosittelen

Heli R
2019-07-16

★★★★★★★★★★

Trampoliini saapui kotiini n. 10 päivässä postin sivuilla luki lähetyksessä olleen viivästys. Tuote oli kuitenkin lähetetty nopeasti joten tästä ei voi myyjää moittia. Ehdin jo kysellä toimituksesta myyjältä ennen kuin trampoliini oli ehtinyt saapua ja vastaus tuli asiakaspalvelusta alle vuorokaudessa. Hyvää palvelua.Trampoliinin tilauksen yhteydessä tuli linkki kokoamisohjeeseen videon muodossa. Videon katsottuani trampoliinin saattoi kasata lähes ohjeetta välillä tarkistin vielä videosta eri työvaiheiden järjestyksen. Ohjeet olivat hyvät eivätkä paria kohtaa lukuunottamatta jättäneet mitään arvailun varaan. Osat sopivat hyvin yhteen eikä väkivaltaa tarvittu. Pystytolpat ovat kaksiosaiset ja ne liukuvat sisäkkäin ja lukittuvat toisiinsa jousiviritteisellä nuppistopparilla. Muutamassa tolpassa stopparin ja jousen toimintaa joutui vähän varmistelemaan kun putkien työntäminen sisäkkäin väänsi jousta vinoon eikä se silloin työntänyt stopparia ulos ja näin tolpat eivät lukittuneet kiinni toisiinsa. Tämä on pieni ongelma sillä Trampoliini kokonaisuudessaan pitää itsensä kasassa esim. Jalkakehikko ei sisällä mitään ruuveja vaan osat pannaan sisäkkäin jonka jälkeen käytännössä hyppymatto jousien avulla pitää vedollaan osat paikoillaan. Näppärää ja mikään ei taatusti irtoa.Trampoliini seisoo jykevänä ja kutsuu pomppimaan. Se on hieno.

Hyppytuntuma on miellyttävä ja sopivan kimmoisa kuitenkin selvästi ns. sirkustrampoliiniaammattilaistrampoliinia laiskempi mutta hyvä niin. Tällainen 80 kiloinen lentäisi muuten turvaverkkojen yli. Ilmaa saa silti jalkojen alle tällainen puoliurheilullinen kolmekymppinen mieskin ihan riittävästi ja kevyemmille hyppijöille jouset antavat vielä pinkeämmän vasteen. Hyppiessä ei mikään nitku tai natise tai herätä epävarmuutta siitä että kyseessä on erittäin laadukas ja turvallinen trampoliini. Lapsemme voisi häneltä kysyttäessä vaikka muuttaa asumaan trampoliiniin. Ahdastakaan ei tule melkein 4m halkaisijaltaan oleva hyppymatto on kerrassaan tilava Lasten käyttöönhän tämä hankittiin mutta onpahan tullut vaimon kanssa pari kertaa illan laskeuduttua ja lasten jo mentyä nukkumaan hiivittyä trampoliiniin hyppimään : Siinä vasta onkin sitä JuhannustaikaaHalusimme satsata pari-kolmesataa enemmän kuin edullisempiin pihatrampoliineihin jotta iloa riittäisi varmuudella moneksi vuodeksi eteenpäin ja jotta trampoliini olisi mahdollisimman turvallinen lapsillemme ja myös aikuisille. Vaikka aika sen ainoastaan näyttää millainen valinta siinä mielessä tuli tehtyä ovat ensivaikutelmat erinomaiset.Mikäli kyseinen trampoliini sopii budjettiinne tai on vaikka aavistuksen sen yläpuolella uskaltaisin suositella sen hankintaa melko varauksetta.

Mikko L
2019-06-21

 
Vastaus:

Kiitos oikein kattavasta palautteestasi! Tätä oli mukava lukea! Mukavaa kesää ja pomppuiloa niin lapsille kuin vanhemmillekin!


★★★★★★★★★

Toimitus sujui odotusten mukaisesti.36 m tramppa ollut useita viikkoja aikuisten ja lasten käytössä. Pienempää trampoliinia en suostuisi ottamaan. Pomput ovat aikuisille hyvät ja lapset 3 5 eivät vielä paremmasta älyä. Alkuun oli hiljainen nyt kitisee jonkin verran. Tuote vaikuttaa kohtalaisen laadukkaalta. Kasaaminen meni enimmäkseen hyvin YT-video kannattaa ehdottomasti katsoa. Turvaverkon kiinnitys oli melko hankalaa lähinnä suuaukon kohdalla mutta toisaalta turvaverkko ei jätä mitään aukkoja mihin jalan saisi survottua.En odota innolla syksyistä purkamista.Ohjeen mukaan turvaverkko tulisi uusia 3 vuoden välein ja nähtäväksi jää missä kunnossa se on muutaman vuoden päästä. Kerää roskia uskomattomat määrät ja harjaaminen ilman kihveliä on turvaverkon takia mahdotonta puhtaanapito on työlästä. Meillä helpotuksen toi robotti-imuri joka poimii raivostuttavat pikkuroskat todella hyvin ja ennen kaikkea vaivattomasti.Trampoliini on juuri sen korkuinen ettei ruohonleikkurilla meinaa mahtua alle. Meillä toista reunaa on nostettiin noin 5 cm ja tältä puolelta Stiga mahtuu juuri ja juuri alle ilman kahvojen ronklaamista.Keltaiseen reunukseen jää helposti näkyviä tahroja. Onko pomppumestareilla jotain suositusta minkälaista suoja-ainetta reunukseen voi käyttää 303 Aerospace Protectant tulisi itselle äkkiseltään mieleen.Tilasimme tikkaat ja kenkäpussin kaveriksi. Tikkaat ovat hyvät mutta kenkäpussille ei oikein meinaa löytyä hyvää paikkaa minne lapset yltäisivät reunukselta.

Pauli N
2019-06-19

 
Vastaus:

Kiitos jättämästäsi arvostelusta! Usein nitinän aiheuttaa se, että trampoliini ei ole täysin suorassa. Jos nitinä on alkanut sen jälkeen kun toista puolta on nostettu, kannattaa testailla onko trampoliini liian vinossa. Mikäli ongelma jatkuu voit laittaa meille asiakaspalveluun viestiä, niin katsomme asiaa tarkemmin. 

Suosittelemme puhdistamaan reunasuojuksen käsiastianpesuaineella. Erillistä suoja-ainetta emme tähän suosittele, Paras paikka kenkäpussille on trampoliinin rungossa lähellä sisäänkäyntiä.


★★★★★★★★★★

Kasaamisessa oli melko paljon hommaa ja siihen todella tarvitsi kaksi. Ohjeissa oli pari kohtaa, jotka eivät olleet täysin selviä ja niitä piti miettiä hieman pitempään. Kokonaisuutena kuitenkin selkeä ja toimiva paketti. Kasaaminen onnistui alle neljän tunnin. Käytössä aivan verraton, erityisesti vetoketjuton sisäänkäynti.

Tatu K
2018-08-07

★★★★★★★★★

Hyvä ja laadukas trampoliini. Loistava palvelu ja todella nopea toimitus. Ohjeissa voisi olla enemmän tekstejä, jotta kuvien tulkinta olisi helpompaa. Suosittelen lämpimästi

Jukka v
2018-07-30

★★★★★★★★★

Taatusti turvallinen. Ohjeet saisivat olla hiukan paremmat. Piti purkaa ja kasata uudelleen, kasausaika n. 5 tuntia eli aika homma. Matto pehmeähkö aikuiselle, tenaville 7-12 v ehkä sopivin. Roskien puhdistus onnistuu vain sisäkautta. Ei voi vain pyyhkäistä reunalta pois. Toimitus nopea. Acon voisi sopia urheilullisempaan menoon paremmin, mutta turvaverkko tässä parempi.

Asko K
2018-07-20

★★★★★★★★★

Laadukkaan oloinen tramppa. Kasaus hankalaa ainakin ensikertalaiselle. Tekstiohjeet olisivat hyvä lisä. Toimitus nopeaa, 4 päivää.

Joni M
2018-07-19

★★★★★★★★★★

Todella laadukaan ja turvallisen oloinen trampoliini. Ainoa miinus tosiaan nuo tolppien jousinapit, mitkä jäävät jumiin todella ärsyttävästi kootessa. Kokonaisuus kuitenkin loistava. Suosittelen.

Kalle K
2018-07-05

★★★★★★★★★★

Olen tosi tyytyväinen sekä palveluun, että trampoliiniin. Ainoa asia on se, että se oli hankala koota yhteen ja se kesti tosi kauan.

Lisa L
2018-07-03

★★★★★★★★

Turvaverkon kiinnitystolpissa olevat jousinapit menevät vinoon, jos ei sormella pidä kiinni niitä asentaessa. Sormella on työnnettävä jousi ensi paikalleen, ja jonka jälkeen pidettävä sitä pohjassa, että saa työnnettyä sen paikalleen asennus putkeen. Muuten nappi jää alas.

Juha S
2018-06-18

Näytä kaikki 14 arvostelut >

North Pioneer 3,0 m

3,6 m

4,3 m

Jousien määrä 54 72 88
Paino (turvaverkko mukaan lukien) kg 68 105 119
Korkeus cm 85 90 95
Hyppymatto m2 4 6 8,73
Mukana tikkaat Ei Ei Ei
       
Turvaverkko      
Korkeus cm 185 185 185

 

Pakettien mitat 3,0 m

3,6 m

4,3 m

Toprail- ja turvaverkon laatikko      
Koko cm 161 x 55 x 35 149 x 55 x 31 178 x 55 x 33
Paino kg 75 48  56 
Jalkojen laatikko      
Koko cm - 151 x 55 x 14 174 x 55 x 24
Paino kg - 45  47 


Runko

on valmistettu galvanoidusta teräsputkesta, jonka halkaisija on 42 mm. Seinämävahvuus on renkaassa 1,8 mm ja jaloissa 1,5 mm. Galvanoitu putki on lakattu mustaksi samanlaisella pulverilakalla, jota käytetään myös polkupyörissä.

Reunasuojus on 15 mm paksu ja 35 cm leveä ja kiinnitetty tukevasti sekä rungon että jousien päälle.
 
Hyppymatto on valmistettu laadukkaasta polypropeenista. 
 
Turvaverkon tolppien halkaisija on 32,1 mm ja seinämävahvuus 1,5 mm. Tunnelimainen suuaukko. Huipulla pyöreä rengas. SG-turvajärjestelmä.
 
Suositeltu enimmäiskuormitus: 120 kg (testattu 600 kg asti).
 
Lue lisää takuusta täältä.
 
CE-merkintä: Kyllä.
 
Sertifiointi: TUV / GS.

Käyttöopas:

North Pioneer Manual
 

Asennusvideo:

North Tikkaat
North Tikkaat
Hinta
35 €
North Base
North Base
Alkaen
99 €
Kiinnityssetti
Kiinnityssetti
Hinta
49 €