297
Trampoliinit   North Explorer Low

Trampoliini North Explorer Low

Maahan upotettava, soikea trampoliini, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja hyvät hyppyominaisuudet. Lue lisää

Alkaen

919 €

OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

919 €
OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

1 029 €
OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

1 099 €
OSTA NYT!

Trampoliini North Explorer Low

Soikea ja matala malli korkeita hyppyjä varten

North Explorer Low on maahan upotettava malli suositusta soikeasta North Explorer-trampoliinistamme. Low sulautuu hyvin pihaympäristöön, koska sen jalat ovat vain 28 cm korkeat ja ne on jauhemaalattu mustiksi. Soikean muodon antamat voimakkaat hyppyominaisuudet sopivat kaikille, jotka haluavat tehdä voltteja ja temppuja tai harrastaa akrobatiaa. 

Tämän lisäksi trampoliinissa on tukeva runko, HPS-turvajärjestelmä, paksusti pehmustettu reunasuojus, alaosan turvaverkko ja North-turvaverkko ja sen ponnahdus on miellyttävä.
 
Löydät Explorer Low -trampoliinin asennus- ja maahanupotusohjeet täältä >>

 Muotoilua ja turvallisuutta

Explorer Low on ruotsalaisen muotoilija- ja kehittäjätiimin suunnittelema ja sen valmistuksessa on painotettu laatua, muotoilua ja turvallisuutta. Ainutlaatuinen ja patentoitu HPS-turvajärjestelmä tekee Explorer-mallista yhden turvallisimmista trampoliineistamme. Soikea trampoliini erottuu edukseen muista trampoliineista ja on lisäksi helppo sijoittaa pihalle, jolla on vähän tilaa.
 
Tyylikäs mustaksi lakattu runko viimeistelee ilmeen. Lakkaus suojaa myös ruostumiselta ja pitää trampoliinin siistin näköisenä vuodesta toiseen. Trampoliinin mukana tulee alaosaan tarkoitettu ja rungon ympärille kiinnitettävä turvaverkko, joka estää pallojen ja vastaavien putoamisen kuoppaan trampoliinin alla. Jos pidät tyylikkäästä muotoilusta, korkeista hypyistä, hyvästä turvallisuudesta, etkä halua tinkiä laadusta, tämä on trampoliini sinulle!


SPS – pientä ekstraa!

Voit ostaa Explorer Low -trampoliiniin Northin patentoidun SPS-ratkaisun, joka nostaa reunasuojuksen pois jousien päältä. (Huom! SPS on lisävaruste)

  Lue lisää täältä


 Hyppymatto

Koska Explorerin muoto on soikea, se tarjoaa hieman syvemmän ponnahduksen kuin pyöreät trampoliinit. Lämpösinkityt ja 215 mm pitkät jouset on jännitetty siten rungon ja hyppykankaan väliin, että ne takaavat maksimaalisen ponnahduksen.
 
Hyppymattoa voi säätää mukana tulevalla lisävarustepaketilla. Explorer-trampoliinissa on puolipehmeä hyppymatto, joka sopii parhaiten 25–90 kg painaville hyppijöille (lisävarustepaketin kanssa 15–90 kg painaville).


 Laatua ja turvallisuutta

Explorer trampoliinissa on ainutlaatuinen HPS-turvajärjestelmä, joka tarkoittaa sitä, että käsien tai jalkojen lipsuminen jousiin tai ulos matolta on estetty. Turvaverkko kiinnitetään reunasuojaan narun avulla sekä myös hyppykankaan ja reunasuojan väli on kokonaan suljettu. 
 
Reunasuojus on tukevaa muovimateriaalia, joka on 30 mm paksua ja peittää rungon ja jouset tarkkaan. Runko on erittäin kestävä ja laadukas.

  

Turvaverkko

North-turvaverkko on 1,9 m korkea ja kiinnitetään tukeviin kiinnikkeisiin rungon ja reunasuojuksen ulkoreunassa. Verkko on tiivistä materiaalia, jotta sormet ja varpaat eivät jää kiinni verkkoon. Erittäin tukevat tolpat on valmistettu kestämään todella kovia hyppyjä ja suurinta mahdollista rasitusta.
 
Lisäksi turvaverkossa on Northin HPS-turvajärjestelmä, joka estää käden tai jalan luiskahtamista ulkopuolelle. Sisäänmenoaukon kohdalla verkot menevät limittäin eli se pysyy aina turvallisesti kiinni hyppimisen aikana.

 

North Explorer Low

3,5 m

4,2 m

5,0 m

Jousien määrä 64 80 96
Paino kg 97 117 134
Pituus/leveys m 3,5 x 2,45 4,2 x 2,95 5,0 x 3,42
Korkeus cm 28 28 28
Hyppymatto m2 4 7,3 9,79
       
Turvaverkko      
Korkeus cm 190 190 190
Paino kg 48 48 48

 
Runko on valmistettu sinkityistä teräsputkista, joiden mitat ovat 350-mallin renkaassa 44 x 2 mm (halkaisija x paksuus), 420/500-mallin renkaassa 50 x 2 mm ja jaloissa 44 x 2 mm. Putket on sinkitty sekä sisältä että ulkoa, ja jalat on jauhemaalattu mustiksi. Polkupyörissä käytetään samanlaista jauhemaalausta.

 
Reunasuojus
 istuu tiukasti ja on 30 mm paksu sekä rungon että jousien kohdalla, joten se suojaa erittäin hyvin. Reunasuojuksen leveys on 400 mm. Reunasuojus peittää sekä hyppykankaan että rungon useilla senttimetreillä. Materiaali on tukevaa ja UV-suojattua.
 
Hyppykangas 
on erittäin laadukasta polypropyleenikangasta. Siinä on HPS-suojaus (patentti haussa), joka jatkuu jousien päällä ja estää vammoja.
 
Suositeltu enimmäiskuormitus: 
150 kg (testattu 750 kg asti)

Turvaverkon tolpat ovat mitoiltaan 38,1 x 1,5 mm. Itsestään sulkeutuva sisäänmenoaukko. Lasikuiturengas ylhäällä pitää verkon pyöreänä. HPS-turvajärjestelmä.

Lue lisää takuusta täältä.

CE-merkintä: 
Ja
 
Sertifioinnit:
TUV / GS  

 

 

Hoppboken
Hoppboken
Hinta
22 €