295
Trampoliinit   North Explorer

Trampoliini North Explorer

Supersuosittu myyntimenestyksemme NORTH Explorer on saanut uuden tyylikkään ulkoasun ja päivitetyn muotoilun turvaverkkoon. Lue lisää

★★★★★ ★★★★★ 12 arvostelua

Alkaen

919 €

OSTA NYT!
1 029 €
OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

1 099 €
OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

919 €
OSTA NYT!

Trampoliini North Explorer

Soikea myyntimenestys erinomaisella suorituskyvyllä!

Supersuosittu myyntimenestyksemme North Explorer on saanut uuden tyylikkään ulkoasun ja päivitetyn muotoilun turvaverkkoon. Trampoliinissa on samat lennokkaat hypyt, tukeva runko ja huolella mietityt turvallisuusratkaisut kuten aiemmin. Vain muotoilu ja ulkoasu ovat asteen tyylikkäämpiä!
 ERITTÄIN HYVÄ TEMPPUILUUN! 

Onko sinusta hauska tehdä temppuja ja nautit lennokkaista hypyistä? Siinä tapauksessa Explorer on oikea trampoliini sinulle.

Explorerissa on suuri ja kutsuva soikean mallinen matto. Turvallisuus on myös huippuluokkaa.

Voit keskittyä täysin temppujen ja hyppyjen harjoitteluun! 


SPS – äänetöntä hyppimistä ja maksimaalista suorituskykyä


Voit ostaa Explorer-trampoliiniin NORTHin patentoidun SPS-ratkaisun, joka nostaa reunasuojuksen pois jousien päältä. (Huom! SPS on lisävaruste) Lue lisää täältä 


 Hyppymatto

Explorerin soikea muoto ja laadukkaat jouset tekevät siitä trampoliinin, joka takaa lennokkaat sekä voimakkaat pomput.

Koehyppäämme useita trampoliineja joka vuosi ja voimme todeta, että Explorerin hyppykokemus on huippuluokkaa!

Explorer sopii sekä kevyille että painavemmille hyppijöille mukana tulevien jousenpidentimien ansiosta. Voit itse säätää hyppymaton kimmoisuutta kiinnittämällä jousiin haluamasi määrän pidentimiä. Näin trampoliini kasvaa lapsesi mukana.


 Laatua ja turvallisuutta

Runko on kestävä ja erittäin vakaa. Mustaksi lakatut runkoputket tuovat lisäsuojaa sekä tyylikkään ilmeen.

Explorer trampoliinissa on ainutlaatuinen HPS-turvajärjestelmä, joka tarkoittaa sitä, että käsien tai jalkojen lipsuminen jousiin tai ulos matolta on estetty. Turvaverkko kiinnitetään reunasuojaan narun avulla sekä myös hyppykankaan ja reunasuojan väli on kokonaan suljettu. 

Korkeassa turvaverkossa on erittäin vakaat tolpat ja verkon materiaali on tiivistä. Saat parasta mahdollista suojaa hyppiessä!

 

Turvaverkko

Turvaverkko on 190 cm korkea ja siinä on kietaisumallinen sisäänkäynti, joka pysyy aina turvallisesti kiinni.

Verkko on tiivistä materiaalia, mikä estää sormien ja varpaiden kiinnijäämistä verkkoon.

Verkon yläosassa oleva lasikuiturengas pitää verkon tyylikkään pyöreässä muodossa. Tolpissa on mustat suojapäälliset, jotka antaa tyylikkään ilmeen!

 

★★★★★★★★★★

Nettisivut ja tuotteiden kuvaukset ovat selkeät. Trampoliinien hyppyalan mitat olisi hyvä lisäys trampoliinien teknisiin tietoihin. Tilaaminen ja maksu onnistui helposti ja toimitus oli nopea.Trampoliinin kasausohjeista iso plussa ne ovat selkeät ja laadukkaat. Kasaus on melko nopea ja helppo kun ohjeisiin oli ensin tutustuttu. Eniten aikaa vei suojaverkon ja hyppymaton kiinnittäminen mustilla naruilla. Lisäksi narut saisi olla pidempiä. Aluksi yritimme mukana tulleilla pätkillä mutta lopulta haimme kaupasta samannäköistä kengännauhaa 20m pätkän niin onnistui loppuun saakka.Kasaamisen jälkeen lopputuloksena laadukas tukeva ja turvallinen trampoliini joka sopii hyvin myös aikuisille. Myös sisäänmenoaukko turvaverkossa on hyvä ja varmasti pitkäikäisempi ratkaisu kuin vetoketjulla toteutettu.

Mika N
2019-05-24

 
Vastaus:

Kiitos viestistäsi ja parannusideoista! Laitoimmekin jo kiinnitysnaruja koskien viestiä sähköpostitse. Narut kannattaa kiristää mahdollisimman tiukasti niin, ettei väliin jää aukkoja. Näin narujen tulisi riittää hyvin kiinnittämiseen. Hienoa, että saitte tämän kuitenkin ratkaistua ja mukava kuulla, että olette olleet tyytyväisiä trampoliiniin. 


★★★★★★★★★★

Huipputuote! Kasaaminen työlästä, mutta lopputulos vaivan arvoinen.

Ilkka A
2018-08-06

★★★★★★★★★★

Yhteydenpito asiakaspalvelusta oli aktiivista. Tuote vastasi annettua kuvausta ja trampoliini on hyvin laadukas. Kokoamisessa meni runsaasti aikaa, mutta mukana tullut ohjekirja oli hyvä, ja trampoliinin kasaamisesta löytyy myös Youtube videot.

Jussi J
2018-07-10

★★★★★★★★★★

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tähän trampoliiniin. Tuote on turvallinen, laadukas ja vaikuttaa kestävältä. Valitsimme viisimetrisen trampan, ja tässä pomppii isommatkin ihmiset mielellään. Emme asentaneet jousien lisäosia muuten, kuin ensimmäisten jousien asennuksen ajaksi, sillä ne oli todellakin kiskottava kaikin voimin paikoilleen. Jo ekaluokkalaiset saa hyvät pomput ilman jousien jatkoja. Asennus vaatii kyllä kaksi aikuista ja aikaa saa varata useamman tunnin, mutta muutamaa kohtaa lukuunottamatta ohjeet ovat selkeät. Haastetta lisäsi meillä se, että maa ei ole aivan tasainen, jolloin rungon asennus hieman hankalampaa. Tuote oli helppo tilata. Nettisivujen tiedot olivat kattavat ja tuote saapui nopeasti. Asiakaspalvelusta soitettiin tilauksen jälkeen ja sovittiin yksityiskohdista. Kaiken kaikkiaan loistava tramppa, suosittelen.

Sanna M
2018-07-09

★★★★★★★★★★

Tilasin tuon tuotteen SPS:n tikkaat tasolla ja liu'ulla. Trampoliinin mukana tulee paria pientä poikkeusta lukuunottamatta hyvät asennusohjeet. Ihan parissa tunnissa asennus ei onnistu, mutta on helppo tehdä. Painotus, että kerään tähän nyt haasteelliset osuudet, sillä muutoin toimitus oli tosi hyvä asennus helppo ja trampoliini joka euron arvoinen: 1. SPS asennusohjeessa ei oikein tullut selville kuinka kireään ne pitää asentaa. Asensin ilmeisesti liian kireään aluksi ja ne eivät tahtoneet pysyä. Normaali yhdellä kädellä veto riittää. Kahta kättä ei aikuinen tarvitse kiristykseen käyttää. Nyt kun jätin ne pikkuisen löysemmälle niin ovat alkaneet pysyä. Vähentävät oikeasti trampoliinin pehmusteen ääntä. Kannattaa ostaa 2. Meinasi usko loppua kun hyppymaton ensimmäisiä jousia asensi soikion pidemmälle sivulle. Venyttäkää vaan kyllä ne siihen kuuluu kun toimii kuten asennusohjeessa. Ei ole lasten homma missään nimessä ja kannattaa tosissaan miettiä turvallisuusasioita. Satakiloiselta kaverilta vaadittiin oikeasti voimaa, ja jos jousi karkaa, niin lähtee tosissaan vauhdilla. 3. Liuku sopii 3-5v. Vanhemmille lapsille liian heppoisa.

JANI A
2018-07-04

★★★★★★★★★★

Tilaus ja toimitus onnistui helposti. Plussaa siitä, että pari tuntia tilauksen teosta soitettiin ja varmistettiin, onko jotain kysyttävää tuotteesta ja toimituksesta. Trampoliini on jämäkkää tekoa, ja sopii hyvin myös aikuisille. Hyvä, että mukana tuli jousien jatkot, jotka asentamalla trampoliini sopii pienille lapsille. Turvallisuudeltaan paras trampoliini, jonka olen nähnyt.

Ari-Petteri
2018-06-19

★★★★★★★★★★

Trampoliini osoittautui todella laadukaaksi tuotteeksi ja etenkin sen turvallisuutta tuovat yksityiskohdat eroavat muista esim. halpakauppojen tuotteista selvästi. Koontiohje, joka tuli mukana on myös hyvin tehty ja oikea kädessä pidettävä kirja. Ei mikään ceedee tai nettiosoite. Ostaminen verkosta oli helppoa selkeän sivuston ja laajan informaation myötä. Vaikka verkkomaksussa oli jotain teknistä häiriötä, oli osaava ja kohtelias suomenkielinen henkilö puhelimessa varmistamassa ostohetkeä ja sen onnistumista. Tuote tuli ilman viiveitä suoraan omaan pihaan. Kaikinpuolin kiitettävää toimintaa. Kestävyys ja takuuasiat selviävät sitten vasta vuosien kuluessa. Toivottavasti ovat yhtä hyvät.

Timo U
2018-06-15

 
Vastaus:

Hei Timo,

ja kiitos mukavasta palautteesta! Hienoa kuulla, että trampoliini on ollut mieluisa.

-Jonna


★★★★★★★★★★

Asionti Pomppumestarilla oli helppoa. Nettisivuilla oli laajat kuvaukset tuotteista ja asiakaspalvelu toimi myös jouhevasti. Tilaamani trampoliini vaikuttaa laadukkaalta. Se on tukeva ja siinä saa hyvät pomput. Vaikka trampoliini oli aika arvokas uskon saaneeni rahoillani vastinetta ja trampoliinin moneksi vuodeksi eteenpäin, jolla myös vaativammat temput onnistuvat lasten kasvaessa ja oppiessa uutta.

Tanja L
2018-06-13

★★★★★★★★★★

Hei! Eilen saatiin trampoliini kasattua. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja lapsetkin tykkäsivät kovasti. Kiitos! -Mikko T

Mikko T
2018-06-12

★★★★★★★★★★

Mietin pitkään tämän ruotsalaisen ja amerikkalaisen välillä. Päädyin kuitenkin pohjoismaalaiseen vaihtoehtoon vain siitä syystä, että mieluummin naapurista kuin rapakon takaa. Nyt on kokemustakin laitteesta kertynyt ja täytyy todeta, että tuli tehtyä todella hyvä valinta. Minä kiitän, perhe kiittää ja naapurit kiittää. Paras laite, mitä olen ikinä kokeillut. Suosittelen varauksetta ainakin tätä mallia. -Pasi-

Pasi A
2018-05-30

Näytä kaikki 12 arvostelua >

North Explorer

3,5 m

4,2 m

5,0 m

Jousien määrä 64 80 96
Paino kg 112 133 151
Pituus/leveys m 3,5 x 2,45 4,2 x 2,95 5,0 x 3,42
Korkeus cm 85 95 100
Hyppymatto m2 4 7,3 9,79
Mukana tikkaat Ei Ei Ei
       
Turvaverkko      
Korkeus cm 190 190 190
Paino kg 48 48 48

 

Pakettien mitat

3,5 m

4,2 m

5,0 m

Toprail-laatikko      
Koko cm 131 x 63 x 33 154 x 63 x 33 180 x 68 x 35
Paino kg 57  74  89 
Turvaverkon ja jalkojen laatikko      
Koko cm 125 x 48 x 32 150 x 50 x 24 173 x 50 x 23
Paino kg 55  59  62 

 
Hyppymaton koko pyöreään trampoliiniin verrattaessa:
Explorer 350 (3,5 x 2,45m) = pyöreä noin 3,0 m trampoliini
Explorer 420 (4,2 x 2,95m) = pyöreä noin 3,6 m trampoliini
Explorer 500 (5,0 x 3,4m) = pyöreä noin 4,3 m trampoliini
 
Runko on valmistettu sinkityistä teräsputkista, joiden mitat ovat 350-mallin renkaassa 44 x 2 mm (halkaisija x paksuus), 420/500-mallin renkaassa 50 x 2 mm ja jaloissa 44 x 1,5–2 mm. Putket on sinkitty sekä sisältä että ulkoa, ja jalat on jauhemaalattu mustiksi. Polkupyörissä käytetään samanlaista jauhemaalausta. 

Reunasuojus istuu tiukasti ja on 30 mm paksu sekä rungon että jousien kohdalla, joten se suojaa erittäin hyvin. Reunasuojuksen leveys on 400 mm. Reunasuojus peittää sekä hyppykankaan että rungon useilla senttimetreillä. Materiaali on tukevaa ja UV-suojattua.
 
Hyppykangas
 on erittäin laadukasta polypropyleenikangasta. Siinä on HPS-suojaus (patentti haussa), joka jatkuu jousien päällä ja estää vammoja.
 
Suositeltu maksimikuormitus: 
150 kg (testattu 750 kg asti)

Turvaverkon tolpat ovat mitoiltaan 38,1 x 1,5 mm. Itsestään sulkeutuva sisäänmenoaukko. Lasikuiturengas ylhäällä pitää verkon pyöreänä. HPS-turvajärjestelmä.


Lue lisää takuusta täältä.

CE-merkintä: 
Kyllä


Sertifioinnit:
TUV / GS 
 

Käyttö-ja asennusohje:
North Explorer Manual

Asennusvideo:

North Tikkaat
North Tikkaat
Hinta
39 €
Kiinnityssetti
Kiinnityssetti
Hinta
49 €
North Base
North Base
Alkaen
119 €