300
Trampoliinit   North Challenger Low

Trampoliini North Challenger Low

Maahan upotettava, pyöreä trampoliini, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja hyvät hyppyominaisuudet.

Alkaen

819 €

OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

819 €
OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

929 €
OSTA NYT!

Pyöreä ja matala malli korkeita hyppyjä varten

North Challenger Low on päivitetty versio maahan upotettavasta North Challenger Low Classic mallistamme. Low sulautuu hyvin pihaympäristöön, koska sen jalat ovat vain 28 cm korkeat ja ne on jauhemaalattu mustiksi.

Trampoliini sopii hyvin pienemmille pomppijoille paksun reunasuojuksen, ylä- ja alaturvaverkon sekä jousenpidentimien ansiosta.

 Harjoitteluun ja leikkiin

Challenger Low trampoliinin mukana tulee jousenpidentimet, joilla voit säätää hyppyjen kimmoisuutta. Tällä uniikilla yksityiskohdalla pystyt itse säätämään hyppyjä tarpeen mukaan. Ilman jousenpidentimiä hypyt voidaan tässä trampoliinissa luokitella keskikoviksi, jolloin ne ovat optimaallisimmat 30-90 kg painavalle henkilölle. Jousenpidentimien avulla hypyistä voi tehdä pehmeämmät, jolloin ne sopivat mainiosti pienemmälle lapselle 15 kg kilosta ylöspäin.
 
 


SPS – äänetöntä hyppimistä parhaalla suorituskyvyllä!

Voit ostaa Challenger Low trampoliiniin North's patentoidun SPS-ratkaisun, joka nostaa reunasuojuksen pois jousien päältä. (Huom! SPS on lisävaruste)

  Lue lisää täältä


 Laadukas reunasuoja turvallisempaan hyppimiseen

Reunasuojus on 30 mm paksu ja suojaa huolellisesti rungon ja jouset. Runko on erittäin tukeva eikä liiku hyppimisen aikana paikaltaan.

North Trampoline's erikoissuunnitellussa hyppymatossa on HPS-turvajärjestelmä. Se tarkoittaa, että turvaverkko kiinnitetään suoraan hyppymattoon ja estää näin ollen varpaiden ja sormien joutumista puristuksiin jousien väliin. Järjestelmä estää myös hyppijän jalkoja luiskahtamasta turvaverkon ja reunasuojuksen välistä ulos.

 


 Laatua ja turvallisuutta

Challenger trampoliini on varustettu useilla turvallisuutta lisäävillä yksityiskohdilla:

  • Rungon ympärillä olevan pehmuisteet
  • North-turvaverkko on 1,9 m korkea. SIsäänmenoaukko on kietaisumallinen, jolloin se pysyy aina turvallisesti suljettuna.
  • HPS-turvajärjestelmä varmistaa, että hyppijä ei luiskahda hyppymatolta pois. erikoissuunnitellussa hyppykankaassa on ainutlaatuinen ja patentoitu HPS-turvajärjestelmä, joka tarkoittaa sitä, että hyppykangas jatkuu jousien yli. Tämä vähentää käden tai jalan luiskahtamisriskiä jousien väliin.
  • Trampoliinissa on markkinoiden paras reunasuojus (38 cm leveä ja 3 cm paksu), joka peittää niin rungon kuin jousetkin.
  • HPS-turvajärjestelmä estää sormien ja varpaiden joutumista puristuksiin jousien väliin.

 
 


  

Turvaverkko

 
North Challenger Low trampoliinin mukana tulee ylä- ja alasuojaverkko. Verkko on tiivistä materiaalia, joka on erittäin kestävä ja UV-suojattu. Tolpat ovat markkinoiden tukevimmat ja turvaverkon yläosasaan asetettavien lasikuiturenkaiden avulla verkko pysyy muodossaan. Turvaverkko kiinnitetään reunasuojukseen, mikä vähentää huomattavasti loukkaantumisriskiä. Sisäänmenoaukon kohdalla verkot menevät limittäin eli se pysyy aina turvallisesti kiinni hyppimisen aikana. 

 

North challenger Low

3,0 m

3,6 m

4,3 m

Jousien määrä 64 80 96
Paino kg 97 113 127
Pituus/leveys m 3,5 x 2,45 4,2 x 2,95 5,0 x 3,42
Korkeus cm 28 28 28
Hyppymatto m2 4 7,3 9,79
       
Turvaverkko      
Korkeus cm 190 190 190
Paino kg 48 48 48

 
Runko on valmistettu sinkityistä teräsputkista, joiden mitat ovat 350-mallin renkaassa 44 x 2 mm (halkaisija x paksuus), 420/500-mallin renkaassa 50 x 2 mm ja jaloissa 44 x 2 mm. Putket on sinkitty sekä sisältä että ulkoa, ja jalat on jauhemaalattu mustiksi. Polkupyörissä käytetään samanlaista jauhemaalausta.

 
Reunasuojus
 istuu tiukasti ja on 30 mm paksu sekä rungon että jousien kohdalla, joten se suojaa erittäin hyvin. Reunasuojuksen leveys on 400 mm. Reunasuojus peittää sekä hyppykankaan että rungon useilla senttimetreillä. Materiaali on tukevaa ja UV-suojattua.
 
Hyppykangas 
on erittäin laadukasta polypropyleenikangasta. Siinä on HPS-suojaus (patentti haussa), joka jatkuu jousien päällä ja estää vammoja.
 
Suositeltu enimmäiskuormitus: 
150 kg (testattu 750 kg asti)

Turvaverkon tolpat ovat mitoiltaan 38,1 x 1,5 mm. Itsestään sulkeutuva sisäänmenoaukko. Lasikuiturengas ylhäällä pitää verkon pyöreänä. HPS-turvajärjestelmä.

Lue lisää takuusta täältä.

CE-merkintä: 
Ja
 
Sertifioinnit:
TUV / GS  

 

Käyttö- ja asennusohje:
North Challenger Low
North Safety Net

 

Hoppboken
Hoppboken
Hinta
22 €

X

Evästeasetukset