294
Trampoliinit   North Challenger

Trampoliini North Challenger

North Challenger on ollut jo useita vuosia laatua arvostavien kaikenikäisten hyppijöiden suosiossa. Testivoittaja Challenger on nyt entistäkin parempi uuden muotoilun, tyylikkään mustan kansisuojan sekä päivitetyn turvaverkon ansiosta.

Alkaen

819 €

OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

819 €
OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

929 €
OSTA NYT!

Trampoliini North Challenger

Kohti uusia korkeuksia!

North Challenger on ollut jo useita vuosia laatua arvostavien kaikenikäisten hyppijöiden suosiossa. Testivoittaja Challenger on nyt entistäkin parempi uuden muotoilun, tyylikkään mustan kansisuojan sekä päivitetyn turvaverkon ansiosta. 

Etsitkö pyöreänmuotoista, turvallista, tyylikästä ja hauskaa trampoliinia? Jos vastasit kyllä, on North Challenger sopiva trampoliini sinulle! Sen kyydissä on taatusti hauskaa!Säädettävä kimmoisuus 

Challengerin mukana toimitetaan North jousenpidennin, jonka avulla voit ulkoapäin säätää jousia riippuen hyppääjän tarpeista. Trampoliinisi kasvaa ja mukautuu perheesi mukana vuosia eteenpäin!

Challenger-trampoliinissa on puolipehmeä hyppymatto, joka sopii parhaiten 25–90 kg painaville hyppijöille (lisävarustepaketin kanssa 15–90 kg painaville). 

 

HPS - Horizon Protection System

Northin tuotteissa on Horizon Protection System -turvajärjestelmä, joka on ainoa laatuaan maailmassa. Se estää käden tai jalan luiskahtamista jousien tai reunasuojuksen ja turvaverkon väliin.

Vain Northin trampoliineissa on tämä ainutlaatuinen suojaus.
 

 Hyppymatto

Hyppymatto on trampoliinin ratkaisevin osa! Challenger-trampoliinissa on kartion muotoiset jouset, jotka antavat joustavan ja pohjasta nopean vauhdin. Sekä kevyet että painavammat hyppijät saavat siis hyvän ponnahduksen.

Jouset ovat sinkittyjä, mitoiltaan 33 x 215 mm ja kartion mallisia eli leveämpiä keskeltä kuin päistä. Tämä muoto tekee jousista dynaamisia. Tuloksena on nopean ponnahduksen antava hyppymatto, joka sopii koko perheelle.
 
Hyppymattoa voi lisäksi säätää mukana tulevalla lisävarustepaketilla. Challenger-trampoliinissa on puolipehmeä hyppymatto, joka sopii parhaiten 25–90 kg painaville hyppijöille (lisävarustepaketin kanssa 15–90 kg painaville).


 Laatua ja turvallisuutta

Reunasuojus on tukevaa muovimateriaalia, joka on 3 cm paksua. 38 cm leveänä se peittää rungon ja jouset tarkkaan. Runko on erittäin kestävä ja laadukas.
 
 
 

Turvaverkko

Mukana tuleva North-turvaverkko on vankka, ja siinä on kestävät putket, laadukkaat kiinnikkeet ja paksu ja tiivis verkkomateriaali. Sisäänmenoaukon kohdalla verkot menevät limittäin eli se pysyy aina turvallisesti kiinni. Tolpat ovat erityiskorkeat (1,9 m), mikä antaa hyvää suojaa myös niille hyppääjille, jotka ponnahtavat korkealle.
 
Turvaverkko on helppo asentaa, koska tolpat työnnetään pyöreisiin kuppeihin trampoliinin jaloissa. Kiinnitysrakenne on erittäin laadukas ja kehitetty kestämään kovaa rasitusta. Pehmustetuissa tolpissa on musta päällinen, joka suojaa vaahtomuovia auringolta ja tekee ilmeestä yhtenäisen. Turvaverkko on UV-suojattu.

Kaarevat tolpat jännittävät verkon hyvin paikoilleen ja tekevät ilmeestä tyylikkään.

SPS – pientä ekstraa!

Voit ostaa Challenger-trampoliiniin Northin patentoidun SPS-ratkaisun, joka nostaa reunasuojuksen pois jousien päältä. (Huom! SPS on lisävaruste) 
Lue lisää täältä...

 

 

North Challenger

3,0 m

3,6 m

4,3 m

Jousien määrä 64 80 96
Paino kg 112 129 144
Korkeus cm 85 95 95
Hyppymatto m2 3,87 6,25 9,73
Mukana tikkaat Ei Ei Ei
Painatus hyppykankaassa Ei Ei Ei
       
Turvaverkko       
Korkeus cm 190 190 190
Paino kg 48 48 48

 

Pakettien mitat

3,0 m

3,6 m

4,3 m

Toprail-laatikko      
Koko cm 137 x 56 x 40 169 x 60 x 41 178 x 60 x 41
Paino kg 60  74  85 
Turvaverkon ja jalkojen laatikko      
Koko cm 125 x 48 x 32 148 x 50 x 21 171 x 50 x 23
Paino kg 52  55  60 

 
Runko on valmistettu sinkityistä teräsputkista, joiden mitat ovat renkaassa 44 x 2 mm (halkaisija x paksuus) ja jaloissa 42 x 2 mm. Putket on sinkitty sekä sisältä että ulkoa, ja jalat on jauhemaalattu mustiksi. Polkupyörissä käytetään samanlaista jauhemaalausta.
 
Reunasuojus
 istuu tiukasti ja on 30 mm paksu sekä rungon että jousien kohdalla, joten se suojaa erittäin hyvin. 40 cm leveä reunasuojus peittää sekä hyppykankaan että rungon useilla senttimetreillä. Materiaali on tukevaa ja UV-suojattua.
 
Hyppymatto
 on erittäin laadukasta polypropyleenikangasta. Siinä on HPS-suojaus (patentti haussa), joka jatkuu jousien päällä ja estää vammoja.

Turvaverkon tolpat ovat mitoiltaan 38,1 x 1,5 mm. Itsestään sulkeutuva sisäänmenoaukko. Lasikuiturengas ylhäällä pitää verkon pyöreänä. HPS-turvajärjestelmä.

 
Suositeltu enimmäiskuormitus: 
150 kg (testattu 750 kg asti)

Lue lisää takuusta täältä.

CE-merkintä:
Kyllä

Sertifioinnit:
TUV / GS
 

Asennus- ja käyttöohje:

North Challenger Manual

 

Asennusvideo:

North Tikkaat
North Tikkaat
Hinta
39 €
Kiinnityssetti
Kiinnityssetti
Hinta
49 €
North Base
North Base
Alkaen
119 €

X

Evästeasetukset