293
Trampoliinit   North Adventurer

Trampoliini North Adventurer

★★★★ ★★★★★ 11 arvostelua

Hintansa arvoinen koko perheen trampoliini! Pehmeät hypyt, soikeanmuotoinen laaja hyppyala sekä Northin turvallinen SG-järjestelmä.

Alkaen

599 €

OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

599 €
OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

699 €
OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

759 €
OSTA NYT!

Trampoliini North Adventurer

Soikea ja tyylikäs koko perheen trampoliini!

North Adventuressa mukavan pehmeät pomput, jotka sopivat koko perheelle ja erikokoisille hyppijöille. Sekä pienet ja isommat hyppijät voivat pitää todella hauskaa! Soikea muoto tarjoaa runsaasti hyppytilaa ja houkuttelee nauttimaan hyppimisestä.

North Adventurer on saanut päivitetyn ulkoasun.

North Adventurer on erittäin siisti ja hauska trampoliini! Hyppymatto

 Adventurer-mallissa on trampoliiniemme pehmein ja joustavin hyppymatto, joka sopii koko perheelle.


Soikean muodon ansiosta kaksi henkilöä voi helposti hyppiä trampoliinilla samaan aikaan toistensa hyppyjä häiritsemättä.


 Laatua ja turvallisuutta

Mustaksi lakattu runko kestää hyvin ruostumista ja on tyylikäs. Reunasuojuksen ulkomateriaali on tukevaa vinyyliä ja erottuu edukseen ohuista ja heikoista pressumateriaaleista, joita edullisissa tavaratalomalleissa käytetään.

Turvallisuus on A ja O!

Turvaverkossa on NORTHin ainutlaatuinen Spring Guard-järjestelmä (SG), joka estää varpaiden ja sormien joutumisen turvaverkon ja hyppykankaan väliin. Sopii oikein hyvin pikkulapsiperheisiin!
 

Turvaverkko

Adventurer-mallissa on tukevat tolpat ja verkkomateriaali on tiivistä sekä kestävää. Turvaverkko kestää hyvin hurjimmatkin pomput! Sisäänmenoaukon kohdalla verkot menevät limittäin kiinni tunnelin lailla.

Näin käyntiaukkoa on turvallista käyttää myös hyppimisen aikana. Turvaverkossa on NORTHin ainutlaatuinen Spring Guard -järjestelmä (SG), joka estää varpaiden ja sormien joutumisen turvaverkon ja hyppykankaan väliin.  

 

★★★★★★★

Kokoonpano-ohjeita löytyi useita. Kaikki toisistaan poikkeavia. Trampoliinin mukana tullut ohje ei pitänyt paikkaansa. Jousien suojapehmuste istuu huonosti.

Paavo H
2019-08-15

 
Vastaus:

Kiitos palautteestasi! Ikävää kuulla, että olet kokenut käytöohjeet epäselviksi. Pyrimme parantamaan käyttöohjeita koko ajan, joten otamme mielellämme lisätietoa asiasta vastaan sähköpostitse. Autamme myös mielellämme reunasuojan kanssa, joten vastailethan laittamaamme sähköpostiin kuvien kera! Mukavaa päivää!


★★★★★

Moi Kotisivullanne on Nopea toimitus toimitusaika 3-6 työpäivää. Nnnoh tilasin Teiltä trampoliinin 24.4.2019 enkä vielä tänäänkään 9.5.2019 ole vastaanottanut lähetystä. 7.5.2019 soitin Teille ja ystävällinen Taru selvittikin jo asiaa Postin kanssa josta yhteenvetona Postin lausuma: Tällä hetkellä paljon ruuhkaa.Syy toimitusajassa ei ole suoranaisesti Teidän mutta saattaa osaltaan vaikuttaa harkitessani hankkia Teiltä jotain toista tuotetta.Toivotaan että tämä päätyy tyyliin: Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.KiitosMarkku U.

Markku U
2019-05-09

 
Vastaus:

Kiitos palautteestasi! Normaali toimitusaikamme on 3-6 arkipäivää, mutta niin kuin mainitsitkin, valitettavasti toimitus venyi Postin ruuhkasta johtuen. Pahoittelumme, että jouduit odottamaan tilauksen saapumista oletettua pidempään!

Huomaan kuitenkin, että paketti on saapunut perille ja toivommekin, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Voit aina kääntyä asiakaspalvelumme puoleen, mikäli sinulla tulee kysyttävää; joko puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@pomppumestari.fi


★★★★★★★★★

Tilaus oli kätevä, samoin pisteet soitosta tilauksen jälkeen. Soiton yhteydessä kuitenkin kerroin, ettei toimituksella olisi niin kiire. Minulle kerrottiin, että lasku tulisi vastaanoton yhteydessä. Kävi kuitenkin niin että lasku tuli paljon ennen tuotteen vastaanottoa ja täten 14 päivän maksuaika vastaanoton jälkeen ei pidä paikkaansa.

Tommi R
2018-07-30

 
Vastaus:

Hei Tommi,

ja kiitos palautteesta! Lähetämme laskun asiakkaille, kun tilaus lähetetään varastolta. Pahoittelemme, jos tieto on ollut virheellistä.

 


★★★★★★★★★★

Hyvä trampoliini nuorille temppuilijoille. Napakka, ja kuitenkin hyvin antaa tehoa kunnon temppuihin. Tupla bäkkärit ja muut onnistuu tällä hyvin. Pomppumestarien kanssa helppo asioida. Nopeaa toimintaa, ja heti trampoliinin tilattua tuli yhteydenotto, että miten toimitus hoituu. Ystävällistä palvelua. Suosittelen ehdottomasti!

Soile H
2018-07-16

★★★★★★★★★

Trampoliini hyvä. Toimituksesta puuttui osia, ja olin yhteydessä asiakaspalveluun. Osia toimitettiin mutta vielä jäi puuttumaan osia. Joten jouduin rautakaupasta hakemaan ruuveja. Muuten kaikki ok.

Ari K
2018-07-13

★★★★★★★★★

Erittäin hyvä asiakaspalvelu ja nopea toimitus. Kiitos niistä. Kokoamisohje oli joiltakin osin epäselvä lähinnä turvaverkon asentamisen osalta. Hyvät pompitaan ja kivan näköinen trampoliini. Voin suositella.

Salla T
2018-07-035

★★★★★★★★★★

Aivan loistava sekä täydellisen turvallinen trampoliiniSelkeät ohjeet ja helppo kasata.Suosittelen.

Jussi T
2018-07-03

★★★★★★★★★★

Selvästi mietityt yksityiskohdat. Laadukkaan oloinen varsinkin verrattuna aiempaan marketti-tramppaan. Kasausohjeet olivat hivenen haastavat, mutta muutaman kerran uusiksi ottamalla selvittiin. Voisiko kasausohjevideo sivuillenna olla selkeämpi?Ainakin tueksi.

Hanna R
2018-06-14

★★★★★★★

Adventurer osoittautui osittain pettymykseksi ja mainonta virheelliseksi. Trampan laatu on erittäin hyvä. Turvallisuus on mietitty tarkkaan, ja uskon sen osoittautuvan myös pitkäikäiseksi, mutta tämä ei ole koko perheen tramppa. Kangas on melko löysä ja jouset keskivertojäykkiä. Meillä n. 45 kg tyttö moittii tramppaa hiukan löysäksi. Tämä EI ole koko perheen tramppa, jota yli 100 kg painava Isä pystyisi käyttämään. Pelottava ajatus, jos ohjekirjan mukainen max 150 kg painava henkilö astuisi trampalle. Jäykkyyttä ei voi säätää, jousia ei ole muuta kokoa ja kangasta ei ole jäykempää edes varaosina. Jos haluan perua kaupan palautuskulut ovat 195 euroa.

Tapani K
2018-06-13

 
Vastaus:

Hei Tapani,

ja kiitos palautteestasi! Ikävä kuulla, että trampoliini ei ollut mieluinen. Adventurer-mallissa on North-merkin pehmein ja joustavin hyppymatto, kuten tuotekuvauksessa on mainittu. Se on tämän trampoliinin ominaisuus, ja hypyt ovat pehmeät verrattuna esimerkiksi dynaamisempaan Explorer-malliin. 

Valitettavasti palauttaminen on kallista. Olemme halunneet tulla asiakkaita vastaan ja tarjota alhaisemman hinnan palauttamiselle, mitä se on meille.

Jos voimme olla teille avuksi koskien ostoanne, olkaa ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluun osoitteessa info@pomppumestari.fi .


★★★★★★★★★★

Hei! Ihan hyvä on ollut. Kokoamisohjeet voisivat olla ehkä vielä hieman selkeämmät. Toimitus oli nopea, kiitos.

Joni L
2018-06-12

Näytä kaikki 11 arvostelua >

North Adventurer

3,5 m

4,2 m

5,0 m

Jousien määrä 56 72 88
Paino (turvaverkko mukaan lukien) kg 85 105 119
Pituus/leveys m 3,53 x 2,45 4,23 x 2,95 4,95 x 3,42
Korkeus cm 85 90 95
Hyppymatto m2 3,5 5,7 8,7
Mukana tikkaat Ei Ei Ei
       
Turvaverkko      
Korkeus cm 185 185 185

 

Pakettien mitat

3,5 m

4,2 m

5,0 m

Toprail- ja turvaverkon laatikko      
Koko cm 129 x 55 x 30 154 x 56 x 31 178 x 57 x 32
Paino 50 kg 65 kg 78 kg
Jalkojen laatikko      
Koko cm 124 x 56 x 19 149 x 56 x 16 173 x 56 x 14
Paino  35 kg 40 kg 41 kg

 

Runko on valmistettu sinkityistä teräsputkista, joiden mitat ovat 350-mallin renkaassa 42 x 1,8 mm (halkaisija x paksuus), 420/500-mallin renkaassa 50 x 2 mm ja jaloissa 42 x 1,5 mm. Putket on sinkitty ja jalat on jauhemaalattu mustiksi. Polkupyörissä käytetään samanlaista jauhemaalausta.
 
Reunasuojus istuu tiukasti ja on 15 mm paksu sekä rungon että jousien kohdalla, joten se suojaa erittäin hyvin. Reunasuojus on 35 cm leveä.
 
Hyppykangas on valmistettu laadukkaasta polypropyleenimateriaalista.
 
Turvaverkon tolpat ovat mitoiltaan 32,1 x 1,5 mm. Tunnelisisäänkäynti. Rengasosa ylhäällä pitää verkon pyöreänä. SG-turvajärjestelmä.
 
Suositeltu enimmäiskuormitus: 120 kg (testattu 600 kg asti).
 
Lue lisää takuusta täältä.
 
CE-merkintä: Kyllä.
 
Sertifioinnit: TUV / GS. 

Käyttöohje
North Adventurer

 

Asennusvideo:

North Tikkaat
North Tikkaat
Hinta
39 €
Kiinnityssetti
Kiinnityssetti
Hinta
49 €
North Base
North Base
Alkaen
119 €

X

Evästeasetukset