Stories   Trampoliini lapsille

Trampoliini lapsille

Mikä trampoliini on sopiva lapsille?

Trampoliini lapsille? Trampoliini aikuisille? Mikä trampoliini sopii meille? Näitä kysymyksiä asiakkaat kysyvät usein. Käymme tällä sivulla askel askeleelta läpi, mikä trampoliini on sopiva juuri teidän perheelle.
 
Trampoliinista tulee nopeasti lasten suosikki leikkipaikka. Useat vanhemmat ovat kertoneet meille, että heidän lapsensa voisivat helposti hyppiä vaikka koko päivän. Se onkin monella tapaa hyvää urheilua. Esimerkiksi lapsen motorisen kehityksen ja tasapainon kehittämiseksi on trampoliini mitä mainioin harjoituspaikka leikin yhteydessä.

Pyöreä North Pioneer ja ovaalinmallinen North Adventurer sopivat erityisen hyvin pienimmille pomppijoille. Näissä malleissa turvaverkko asettuu reunasuojuksen alle, joka takaa etteivät varpaat ja sormet joudu kosketuksiin jousien kanssa.

 
North Challenger sopii myös hyvin pienemmille lapsille. Challengerissa on kartionmuotoiset dynaamiset jouset, jotka antavat hyvät pomput niin kevyille kuin painavemmille hyppijöille. Mallin erikoissuunnitellussa hyppykankaassa on ainutlaatuinen HPS-turvajärjestelmä, joka tarkoittaa sitä, että hyppykangas jatkuu jousien yli. Tämä vähentää käden tai jalan luiskahtamisriskiä jousien väliin. Sopii erityisen hyvin pikkulapsiperheille! Runko on lakattu mustaksi, mikä antaa tyylikkään ilmeen ja suojan ruostetta vastaan. Hyppymattoa voi lisäksi säätää mukana tulevalla lisävarustepaketilla. Voit säätää jousien pituutta hyppijän mukaan ja saat juuri sellaiset hypyt kuin haluat!
Painosuositus on 15-90 kg.

Low on uudenlainen trampoliini, joka on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Se on suunniteltu maahan upotettavaksi, ja se sulautuukin paremmin pihaan. Optimaalinen painosuositus on 25-90kg. Low malli sopii sinulle, joka haluat trampoliinin sulautuvan saumattomasti pihaasi ja pitämään ilmeen tyylikkäänä.
 
Jos tähtäimessäsi soikean mallinen huipputrampoliini ammattilaiskäyttöön, tutustu North Performer -malliimme! Se on trampoliinimaailman siistein uutuus. Mallissa on huippukestävä runko, ainutlaatuiset hyppyominaisuudet, 40 cm leveä reunasuojus, turvalukittava runko sekä muita hienouksia. Mallissa on HPS-turvajärjestelmä ja SPS-järjestelmä (Silent Performance System). Runko on lakattu tyylikkään mustaksi ja reunasuojus on myös kauniin musta.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun ostat trampoliinin lapselle

Turvallisuudessa on paljon pohdittavaa. Se menee kaiken edelle.
 
Suosittelemme turvaverkkoa, joka lisää turvallisuutta merkittäväksi. Turvaverkon tulee olla kestävä ja pysyä lujasti paikoillaan vaikka siihen hypättäisiin. Turvaverkkojemme materiaali on erityisen laadukas, kestävä ja tiheä, ne kestävät rajummatkin otteet. Niissä on huippukäytännöllinen itsestään sulkeutuva sisäänmenoaukko, joka varmistaa, että aukko on aina turvallisesti kiinni. Erityisen kätevää, sillä monesti hyppimisen tuoksinassa on helppo unohtaa sulkea sisäänmenoaukko.


Reunasuojus on myös erittäin tärkeä osa trampoliinissa. Jotta se olisi erittäin turvallinen, tulee sen peittää jouset ja jatkua hieman kehän ulkopuolelle. Suojuksen tulee myös pysyä tiiviisti paikoillaan. 
 
Turvallisuus on aina ykkösprioriteetti ostaessasi trampoliinia. Tuli se sitten lasten, nuorten tai aikuisten käyttöön.
 
Kun olet varma trampoliinisi turvallisuudesta, voit nauttia hyppimisestä 100-prosenttisesti. Se on mahtava leikki- ja treenipaikka, josta voivat nauttia sekä lapset että aikuiset. Koko perhe voi nauttia trampoliinista ja viettää sen parissa monia mukavia hetkiä yhdessä.
 

Tuotteiden ostaminen Pomppumestarilta

Ostaessa Pomppumestarilta voit olla varma, että tuotteet ovat turvallisia ja kestäviä. Voit valita juuri sinun makuusi sopivan trampoliinin. Hyppyominaisuudet, muotoilu ja koko, kaikki valittavissasi. Meiltä ostaessasi saat laadukkaan tuotteen useiksi vuosiksi eteenpäin!


X

Evästeasetukset