Trampoliinit   North Challenger Classic

Trampoliini North Challenger Classic

Testivoittaja Challenger Classic on näyttävä trampoliini, joka tarjoaa hyvän ponnahduksen ja joka kasvaa perheen mukana monia vuosia. Lue lisää

Alkaen

799 €

OSTA NYT!
869 €
OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

949 €
OSTA NYT!
Loppunut tältä sesongilta!

799 €
OSTA NYT!

Trampoliini North Challenger Classic

Mahtavat hypyt!

North Challenger Classic on näyttävä trampoliini, joka tarjoaa hyvän ponnahduksen ja joka kasvaa perheen mukana monia vuosia.

Hyppymatto on säädettävä ja lisäturvaa tuovat HPS-turvajärjestelmä ja paksu reunasuojus.


SP Ruotsin tekninen tutkimuslaitos valitsi North Challengerin trampoliinien testivoittajaksi vuonna 2015!


 


Luovaa hyppimistä!

Trampoliinista muodostuu usein lasten lempipaikka pihalla. Trampoliinilla voi hyppiä, potkia palloa, leikkiä ilmapallolla tai vain oleskella.

Challengerin mukana toimitetaan Northin jousenpidentimet, joiden avulla voit säätää jousia hyppääjän tarpeista riippuen. Trampoliinisi kasvaa ja mukautuu perheesi mukana vuosia eteenpäin!

Challenger-trampoliinissa on puolipehmeä hyppymatto, joka sopii parhaiten 25–90 kg painaville hyppijöille (lisävarustepaketin kanssa 15–90 kg painaville).


Turvallista hyppimistä

Challenger on varustettu useilla ainutlaatuisilla turvaominaisuuksilla:
 
- HPS-turvajärjestelmä  – ainutlaatuinen jousisuoja, joka estää käden tai jalan luiskahtamisen jousien väliin. 

- Yksi markkinoiden parhaista reunasuojista (40 cm leveä ja 3 cm paksu) peittää rungon ja jouset tarkasti.
 
- Turvaverkko on 190 cm korkea, ja siinä on itsestään sulkeutuva sisäänmenoaukko ja HPS-turvajärjestelmä, joka estää käden tai jalan luiskahtamisen ulos trampoliinilta. 
 
-  Rungon renkaassa on suojana vaahtomuovikerros.


Horizon Protection System

Northin tuotteissa on Horizon Protection System -turvajärjestelmä, joka on ainoa laatuaan maailmassa. Se estää käden tai jalan luiskahtamista jousien tai reunasuojuksen ja turvaverkon väliin.

Vain Northin trampoliineissa on tämä ainutlaatuinen suojaus.
 
Lue lisää HPS-järjestelmästä täältä >>>

 Hyppymatto

Hyppymatto on trampoliinin ratkaisevin osa! Challenger-trampoliinissa on kartion muotoiset jouset, jotka antavat joustavan ja pohjasta nopean vauhdin. Sekä kevyet että painavammat hyppijät saavat siis hyvän ponnahduksen.

Jouset ovat sinkittyjä, mitoiltaan 33 x 215 mm ja kartion mallisia eli leveämpiä keskeltä kuin päistä. Tämä muoto tekee jousista dynaamisia. Tuloksena on nopean ponnahduksen antava hyppymatto, joka sopii koko perheelle.
 
Hyppymattoa voi lisäksi säätää mukana tulevalla lisävarustepaketilla. Challenger-trampoliinissa on puolipehmeä hyppymatto, joka sopii parhaiten 25–90 kg painaville hyppijöille (lisävarustepaketin kanssa 15–90 kg painaville).


 Laatua ja turvallisuutta

Reunasuojus on tukevaa muovimateriaalia, joka on 3 cm paksua. 38 cm leveänä se peittää rungon ja jouset tarkkaan. Runko on erittäin kestävä ja laadukas.
 
North-trampoliinin erikoissuunnitellussa hyppykankaassa on ainutlaatuinen HPS-turvajärjestelmä,  joka tarkoittaa sitä, että hyppykangas jatkuu jousien yli. Tämä vähentää käden tai jalan luiskahtamisriskiä jousien väliin.
 

Turvaverkko

Mukana tuleva North-turvaverkko on vankka, ja siinä on kestävät putket, laadukkaat kiinnikkeet ja paksu ja tiivis verkkomateriaali. Sisäänmenoaukon kohdalla verkot menevät limittäin eli se pysyy aina turvallisesti kiinni. Tolpat ovat erityiskorkeat (1,9 m), mikä antaa hyvää suojaa myös niille hyppääjille, jotka ponnahtavat korkealle.
 
Turvaverkko on helppo asentaa, koska tolpat työnnetään pyöreisiin kuppeihin trampoliinin jaloissa. Kiinnitysrakenne on erittäin laadukas ja kehitetty kestämään kovaa rasitusta. Pehmustetuissa tolpissa on musta päällinen, joka suojaa vaahtomuovia auringolta ja tekee ilmeestä yhtenäisen. Turvaverkko on UV-suojattu.

Kaarevat tolpat jännittävät verkon hyvin paikoilleen ja tekevät ilmeestä tyylikkään.

SPS – pientä ekstraa!

Voit ostaa Challenger-trampoliiniin NORTHin patentoidun SPS-ratkaisun, joka nostaa reunasuojuksen pois jousien päältä. (Huom! SPS on lisävaruste) 
Lue lisää täältä...

 

 

North Challenger

3,0 m

3,6 m

4,3 m

Jousien määrä 64 80 96
Paino kg 112 129 144
Korkeus cm 85 95 95
Hyppymatto m2 3,87 6,25 9,73
Mukana tikkaat Ei Ei Ei
Painatus hyppykankaassa Ei Ei Ei
       
Turvaverkko       
Korkeus cm 190 190 190
Paino kg 48 48 48

 

Pakettien mitat

3,0 m

3,6 m

4,3 m

Toprail-laatikko      
Koko cm 137 x 56 x 40 169 x 60 x 41 178 x 60 x 41
Paino kg 60  74  85 
Turvaverkon ja jalkojen laatikko      
Koko cm 125 x 48 x 32 148 x 50 x 21 171 x 50 x 23
Paino kg 52  55  60 

 
Runko on valmistettu sinkityistä teräsputkista, joiden mitat ovat renkaassa 44 x 2 mm (halkaisija x paksuus) ja jaloissa 42 x 2 mm. Putket on sinkitty sekä sisältä että ulkoa, ja jalat on jauhemaalattu mustiksi. Polkupyörissä käytetään samanlaista jauhemaalausta.
 
Reunasuojus
 istuu tiukasti ja on 30 mm paksu sekä rungon että jousien kohdalla, joten se suojaa erittäin hyvin. 40 cm leveä reunasuojus peittää sekä hyppykankaan että rungon useilla senttimetreillä. Materiaali on tukevaa ja UV-suojattua.
 
Hyppymatto
 on erittäin laadukasta polypropyleenikangasta. Siinä on HPS-suojaus (patentti haussa), joka jatkuu jousien päällä ja estää vammoja.

Turvaverkon tolpat ovat mitoiltaan 38,1 x 1,5 mm. Itsestään sulkeutuva sisäänmenoaukko. Lasikuiturengas ylhäällä pitää verkon pyöreänä.  HPS-turvajärjestelmä.

 
Suositeltu enimmäiskuormitus: 
150 kg (testattu 750 kg asti)

Lue lisää takuusta täältä.

CE-merkintä:
Kyllä

Sertifioinnit:
TUV / GS
 

Asennus- ja käyttöohje:

North Challenger Assembly Manual

 
 

North Tikkaat
North Tikkaat
Hinta
35 €
Hoppboken
Hoppboken
Hinta
22 €
Kiinnityssetti
Kiinnityssetti
Hinta
49 €
Kätevä Kenkäpussi
Kätevä Kenkäpussi
Hinta
19 €