175
Lisävarusteet trampoliineihin   SPS - Silent Performance System

SPS - Silent Performance System

SPS on North Trampolinen patentoitu ratkaisu, joka nostaa reunasuojuksen pois jousien päältä.


SPS - Silent Performance System

SPS - Pientä extraa!

Haluatko sekä hiljaisen trampoliinin, että maksimaaliset hypyt? Siinä tapauksessa meillä on tarjota sinulle mainio lisävaruste!

Hypit trampoliinillasi, ja joka laskeutumiskerralla reunasuojus osuu runkoon ja hyppymattoon. Tunnistatko ilmiön? Kun hyppymatto painautuu alas, reunasuojus ei ehdi nousta jousien päältä seuraavaan hyppyyn mennessä. Tästä aiheutuu hyppyjen hidastuminen ja pienoinen melu.

Silent Performance -järjestelmän avulla teet hyppimisestä entistä miellyttävämpää. Hidastuneet hypyt ja hyppymaton melu ovat historiaa!

SPS on North Trampolinen patentoitu ratkaisu, joka nostaa reunasuojuksen pois jousien päältä. Reunasuojuksen ja jousien osumisesta aiheutuva melu on pian historiaa, ja saat hiljaiset sekä entistä vauhdikkaammat pomput!

Olipa kyseessä sitten ensisijaisesti pienet lapset tai sinä itse, joka haluat nauttia hyppimisestä täysillä, ei reunasuojus ehdi nousta jousien päältä joka hypyn jälkeen. SPS-järjestelmä auttaa tekemään hyppykokemuksesta entistä miellyttävämmän. Saat aivan uudenlaista syvyyttä hyppimiseen. Hujauksessa saat nauttia ilmavista, mutta hiljaisista hypyistä!

SPS sopii North Challenger, Challenger Low, Challenger Active, North Explorer, Explorer Low, Explorer Active -malleihin.
 

Asennus- ja käyttöohje:

SPS manual

 

 

 


X

Evästeasetukset