Stories   SpringGuard Protection System

SpringGuard Protection System

Parasta mahdollista turvallisuutta trampoliiniisi

SpringGuard™ (SG) on turvajärjestelmä, joka estää tehokkaasti varpaiden sekä sormien joutumisen turvaverkon ja hyppykankaan väliin.
 
Pomppumestari haluaa tarjota hauskan ja ainutlaatuisen hyppykokemuksen - ilman pelkoa tapaturmista. Meillä on kunnia toimittaa eräitä maailman turvallisimmista trampoliineista. Hyvin suunniteltu turvallisuusjärjestelmä vähentää trampoliinilla hyppimisestä mahdollisesti aiheutuvia riskejä. 

 
Spring Guard -järjestelmä on kehitetty estämään varpaiden sekä sormien joutumisen turvaverkon ja hyppykankaan väliin. Kiinnittämällä turvaverkko suoraan hyppykankaan jousien kiinnittimiin, riski kompastua tai jäädä kiinni jousiin vähenee merkittävästi.

 

Turvaverkko jatkuu trampoliinin alla, ja se kiristetään nauhoilla. Tällä tavalla turvaverkkoa on lähes mahdotonta saada avattua hyppimisen aikana.

 

SG-turvajärjestelmä estää hyppijöitä joutumasta puristuksiin turvaverkon ja jousien väliin, vähentää huomattavasti jousien vaurioitumisriskiä ja auttaa myös turvaverkkoa pysymään muodossa.


X

Evästeasetukset