303
Trampoliinit   North Performer

Trampoliini North Performer

Tukeva runko, korkeammat hypyt ja pehmeämpi laskeutuminen – kaikki on mahdollista North Trampoline’s kevään uutuudella –Performer trampoliinilla.


Trampoliini North Performer

Suorakulmainen trampoliini parhaalla suorituskyvyllä

Tukeva runko, korkeammat hypyt ja pehmeämpi laskeutuminen – kaikki on mahdollista North Trampoline’s kevään uutuudella – Performer trampoliinilla.Tärkeimmät ominaisuudet

  • Patentoitu turvajärjestelm
  • Suorakulmainen tukeva runko
  • Yksinkertainen asennus
  • Täysin uniikit jouset
  • Mahtavat hypyt kokeneille hyppijöille

 

Vallankumoukselliset hypyt

Trampoliinin uniikit jouset ovat suunniteltu Ruotsissa. Ne voidaan venyttää puolta pidemmäksi kuin tavalliset jouset ja yhdessä jämäkän hyppymaton kanssa ne mahdollistavat kunnon hypyt. Hyppymatto on kudottu niin, että ilma kulkee helposti sen läpi eikä näin ollen hidasta hyppyjä.


Trampoliinin hypyt ovat sekä pehmeät että voimakkaat ja toimivat parhaimmillaan 50-100 kg henkilölle. Hyppymatolta saa ponnistettua erittäin korkealle samalla kun laskeutumisesta on tehty pehmeä polville ja nivelille.


Turvallinen trampoliini

Suorakulmainen Performer on yksi tukevimmista trampoliineista maailmassa. Hieman pyöristetyt reunat vaikuttavat koko rakenteeseen niin, että se asettuu maata vasten vieläkin tukevammin kuin täysin suorakulmainen trampoliini. Sen lisäksi se on helpompi sijoittaa pihalle pieneen tilaan. 

Performer reunasuojus on kaikista trampoliiniemme reunasuojista tukevin. Reunasuojuksen kiinnitys on uudenlainen, jonka ansiosta se istuu paremmin rungon päälle. Uuden SPS-järjestelmän avulla reunasuojus nousee jousien päältä ja tekee hypyistä hiljaiset.

HPS-turvajärjestelmä taas puolestaan minimoi riskit loukkaantumiselle, sillä se sulkee hyppymaton ja reunasuojuksen välisen tilan


Päivitetty SPS-systeemi

Uusi Silent Performance System nostaa reunasuojuksen irti jousista. Se vaimentaa reunasuojuksen ja jousien hankauksesta muodostuvan kohinan ja tekee trampoliinista äänettömän


 Turvaverkko

Erityisen korkea turvaverkko tekee trampoliinista turvallisen hyppijälle. Turvaverkko kiinnitetään reunasuojukseen vetoketjulla, mikä tekee asennuksesta erityisen näppärän. Kun turvaverkon ja reunasuojuksen väli on kokonaan suljettu, ei väliin pääse lipsahtamaan laisinkaan.

Turvaverkon alaosassa kulkee nauha, joka hidastaa vauhtia alastulossa, jos hyppijä ajautuu reunaa päin. Näin laskeutumisesta tulee pehmeämpi, joka vähentää loukkaantumisia.

Trampoliinin sisäänkäynti on suunniteltu kulmaan, josta on epätodennäköisintä ajautua ulos hyppiessä. Sisäänkäyntiaukon kohdalla reunasuojus on suurempi, jotta trampoliinille nouseminen ja sieltä pois tuleminen olisi turvallisempaa.

 

 

Trampoliinit Performer
Jousien, määrä 100
Paino, kg 220
Pituus x leveys m 4,6 x 3,10
Korkeus, cm 110
Hyppymatto, m2 9,1
Sisältää tikkaat Kyllä

Lue lisää takuusta täältä.

Väri:
Musta tai Maroon

CE-merkintä
Kyllä

Käyttöopas:

North Performer

 

Asennusvideo:


Muut Trampoliinit

< >X

Evästeasetukset