Asiakaspalvelu   Miksi meidät?

Miksi valita meidät??

 

  • Tuomme tehtaastamme suoraan 90% tuotteista, ilman välikäsiä.
  • Ei kalliita myymälöitä ja tehokas varastonhallinta säästää kustannuksia.
  • Vain vähän reklamaatioita. Syynä on se, että myymme vain laadukkaita merkkituotteita.

 

Neljä syytä asioida Pomppumestarilla


 Pomppumestari tuntee myymänsä tuotteet
 Olemme matkustaneet maailmaa ympäriinsä ja vierailleet eri valmistajien sekä toimittajien luona valitaksemme vain parasta. Valikoimistamme löydät ainoastaan tarkoin valittuja tuotteita, jotka täyttävät laatuvaatimuksemme. Kaikki tuotteet olemme testanneet itse ja tiedämme, mitä myymme! Meiltä saat laadukkaat ja turvalliset trampoliinit, jotka on suunniteltu kestämään pohjoisen sääolosuhteita.

 Pomppumestari säästää aikaasi
 Tilaat, ja lyhyen toimitusajan ansiosta saat tuotteen pian kotipihallesi. Jos tapahtuisi jotain odottamatonta, ja tarvitset pikaisesti varaosia, saat ne meiltä nopeasti varastosta. Tuotteillemme on varaosatakuu. 

 Pomppumestari säästää rahojasi
 Tehdas - varasto - kotipihasi. Ei ole muita välikäsiä. Tuomme maahan 90% tuotteista suoraan tehtaaltamme.  Ei tukkumyyntiä tai turhia välikäsiä. Nämä tekijät yhdessä tehokkaan varastonhallinnan kanssa mahdollistavat edulliset hinnat laatutuotteille.


 Pomppumestari pitää sinusta huolen alusta loppuun
 Autamme sinua tuotteiden valintaprosessista aina sopivien varaosien valintaan saakka. Meillä on osaamista, varasto, nopea toimitus ja teemme yhteistyötä maailman suurimpien varaosatoimittajien kanssa.

 

X

Evästeasetukset