Asiakaspalvelu   Maksutavat

Maksutavat 

Kun ostat tuotteita Pomppumestarilta, tapahtuu maksu Klarna Checkout -maksupalvelun kautta. 
Voit maksaa ostoksesi laskulla, verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.
  

Klarna Checkout -maksupalvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen, tunnistaudut palvelussa. Klarna Checkout näyttää, mitä vaihtoehtoja juuri sinulle on tarjolla. Tunnistamistasi varten luovuttamasi tiedot vaihtelevat ostokerran ja asiakkaan mukaan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) ja verkkopankkimaksu – kaikki yhtä turvallisia! 

Huom. Jos maksat luottokortilla tai suoraveloituksella kassalla, sinulla on mahdollisuus muuttaa toimitusosoitettasi. Jos maksat Klarna Lasku, Tili tai Osamaksun kautta toimitus menee viralliseen kotiosoitteeseen ja sinulla ei ole jälkeenpäin mahdollisuutta muuttaa osoitetta.

Käyttämällä Klarna Checkout -maksupalvelua, hyväksyt Klarna AB:n käyttöehdot. Painamalla Osta-painiketta, hyväksyt Pomppumestarin ostoehdot. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99 771 (ark. klo 8.00-18.00) tai lähettämällä kysymyksen Klarnan chat-palveluun.

 

X

Evästeasetukset