Lisävaruste - lisäturvallisuutta ja hauskuutta trampoliiniisi

 
Trampoliinin kokoaminen on nopeaa ja käytön voi alkaa välittömästi ilman lisävarusteita.
Mielestämme on kuitenkin hauskaa, että voit halutessasi ostaa lisävarusteita lisäämään turvallisuutta ja hauskanpitoa.

Tärkein lisävaruste on turvaverkko, joka tehokkaasti estää hyppymatolta putoamisen ja siitä aiheutuvan loukkaantumisen. Turvaverkossa on tarranauhallinen itsestään sulkeutuva sisäänkäynti, ja se pysyy aina turvallisesti kiinni.


 

Turvaverkko, suojapeite ja kiinnityssetti - huippulaadukkaat lisävarusteet

Aivan kuten trampoliineissakin, on lisävarusteiden laadussa huimia eroja. Erityisesti turvaverkkoon kannattaa sijoittaa muutama euro lisää. Ikävä kyllä, halvemmissa tuotteissa käytetään usein huonompilaatuisia materiaaleja, ja ne eivät ole pitkäikäisiä.

Suojapeite on hyvä ostos trampoliinin eliniän pidentämiseen. Se suojaa trampoliinia sääolosuhteilta, kuten tuulelta sekä pitää sen puhtaana kurasta ja lehdistä. 
 
Tuulisiin päiviin tai sijoitettaessa trampoliini rinteelle, on kiinnityssetti loistava hankinta. Ei ole kovin hauskaa löytää trampoliinia naapurin pihasta myrskyn jäljiltä.
 
 

Tee trampoliinistasi entistä hauskempi!

Meiltä saat lisävarusteita, jotka tekevät hyppimisestä superhauskaa ja lisäävät trampoliinin käyttöominaisuuksia. Lumilautailijoille, vesilautailijoille ja skeittaajille (tai sinulle, joka tahdot tehdä siistejä temppuja), on meillä tarjota lisävaruste Bounceboard.
 
Tällä hetkellä meiltä on saatavilla ruotsinkielinen kirja Hoppboken. Löydät sieltä harjoituksia, jotka opastavat sinut hyppyjen perusteista aina haastaviin temppuihin saakka. Kirjasta saat hyviä vinkkejä hyppimiseen! 
 

 

X

Evästeasetukset