Stories   Horizon Protection System

Horizon Protection System

Parasta mahdollista turvallisuutta trampoliiniisi

HPS™ (Horizon protection system) on fiksu turvajärjestelmä, jonka ruotsalaisinsinöörit ovat kehittäneet taatakseen turvallisen trampoliinilla hyppimisen. Tämä ainutlaatuinen trampoliinin rakenne suojaa lapsia turhilta onnettomuuksilta. HPS-järjestelmä on sekä hyppymatossa että turvaverkossa.
 
North Trampolinella on kunnia olla eräs maailman turvallisimmista trampoliinitoimittajista. Turvallinen trampoliini vähentää merkittävästi trampoliinilla hyppimiseen liittyviä riskejä. Haluamme, että trampoliinilla hyppiminen on turvallista ja hauskaa!
 
Siksi teemme asiat hauskalla, turvallisella ja aivan uudella tavalla.

 

HPS hyppymatossa

 

HPS™-turvajärjestelmä tarkoittaa sitä, että hyppykangas jatkuu jousien yli. Tämä vähentää käden tai jalan luiskahtamisriskiä jousien väliin. Jos laskeudut väärin trampoliinille ja jalka jää jumiin jousien väliin, voi se olla erittäin kivuliasta.
 
Haluamme, että asiakkaamme voivat hyppiä ilman pelkoa onnettomuuksista.

 

 

HPS turvaverkossa

 
HPS™-järjestelmän patentoituja ratkaisuja on otettu käyttöön myös turvaverkossa. Olemme lisänneet ylimääräisen reunapalan verkon sisäpuolelle. Jos kaadut vasten verkkoa, reunapala "vangitsee" jalan ja se pysyy turvaverkon sisäpuolella.
 
Turvajärjestelmä ehkäisee tehokkaasti jalan luiskahtamista aiheutuvia onnettomuuksia. Voit tuntea olosi varmemmaksi ja turvallisemmaksi hyppiessäsi. Lapsille se on erityisen hyvä turva, koska he tykkäävät juosta hyppymatolla.

 Mallit, jotka on varustettu HPS-turvajärjestelmällä:
North Challenger
North Challenger Low
 


X

Evästeasetukset