Tervetuloa Pomppumestarille!

Todella upeaa, että harkitset trampoliinin ostoa! Toivomme, että löydät juuri sinulle sopivan mallin. Jos mieleesi tulee kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä. Olemme täällä sinua varten! 

Soita: 0942 705 090Lähetä s-postia: info@pomppumestari.fi
Testivoittaja-trampoliinit Pomppumestarilta!

Halpa trampoliini kestää usein vain muutaman vuoden käytössä. Niiden turvallisuus on myös kyseenalainen.  Reunapehmusteet ovat ikävän ohuet ja huonot laadultaan. Näitä ruosteisia, ilman reunapehmusteita olevia trampoliineja näkee usein pihoilla. Etenkin lapsille ne ovat vaarallisia käytössä. Laadukkaaseen trampoliiniin sijoittaminen kannattaa pidemmän päälle. 
 
Panostamme trampoliinien laatuun sekä materiaaleissa että käytettävyydessä. Näin varmistamme pitkäikäisyyden, korkean turvallisuuden ja fantastisen suorituskyvyn. Laatuun panostus on kannattanut, koska trampoliinimme on valittu useita kertoja Ruotsin teknisen tutkimuslaitoksen (SP)  Bäst i test -vertailun ykköseksi. Myös SVT-kanavan REA-kuluttajaohjelma on valinnut trampoliinimme testeissä ylivoimaiseksi voittajaksi.

Trampoliinit laatu ja turvallisuus edellä

Trampoliinista muodostuu usein lasten lempipaikka pihalla. Trampoliinilla voi hyppiä, potkia palloa, leikkiä ilmapallolla tai vain oleskella. 
 
Tarjoamme kattavan valikoiman trampoliineja, jotka sopivat niin lapsiperheille kuin ammattilaisille. Trampoliinitoimittajamme on ruotsalainen North Trampoline. Merkki on huippulaadukas, innovatiivinen sekä erittäin turvallinen.
 
Osto-oppaastamme löydät lisätietoa trampoliinin eri osista, huollosta, turvallisuudesta sekä vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

X

Evästeasetukset